Un spectacol emoţionant, în slujba unui caz umanitar

Un spectacol emoţionant, în slujba unui caz umanitar
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Teatrul din Buzunar organizează spectacolul cu scop caritabil, "Oscar şi Tanti Roz", sâmbătă, 26 februarie 2022, începând cu ora 18,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, etaj 1, intrarea dinspre Hotel Sofin. Spectacolul se înscrie în campania umanitară "Luptăm pentru Costel".

"Oscar şi Tanti Roz", cel mai citit roman al autorului francez Éric-Emmanuel Schmitt, este transpus într-un spectacol tulburător de emoționant, despre Oscar, un copil atins de o boală necruțătoare. Este o poveste despre un copil care îi scrie lui Dumnezeu, grijuliu, ghidat de figura duioasă a aparent indestructibilei și invincibilei Tanti Roz.

"În doar câteva rânduri sunt întrebări, răspunsuri și soluții care ne strivesc sub forța lor. Cum altfel să cauți și să găsești adevăruri esențiale fără să simți până în măduva oaselor atingerea lor? Dacă am realiza că toți suntem aproape la fel de fragili și în același timp tot atât de puternici precum Oscar, atunci nu am rata acest spectacol", titrează organizatorii, pe pagina evenimentului. Joacă Alessandra Spiridon și Isabela Oancea. Regia şi scenografia îi aparţin lui Dan Mirea. Montarea beneficiază de muzică originală semnată de Ana Maria Oancea.

Citit 2505 ori Ultima modificare Duminică, 20 Februarie 2022 12:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.