Spectacol de magie, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Spectacol de magie, la Casa de Cultură a Sindicatelor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sâmbătă, 14 octombrie, la ora 11.00, gălățenii sunt invitați la Casa de Cultură a Sindicatelor la un spectacol de magie intitulat "În căutarea iepurașului". Organizatorii promit un spectacol ce îmbină distracția cu numere de magie educative și interactive.

"Atunci când un magician se desprinde de mentorul său și pornește la drum de unul singur, primește în dar un iepuraș, care să-i fie alături în călătorie. Alături de partenerul său, magicianul Robert Tudor uimește pe oricine îi iese în cale. Într-un moment de neatenție, însă, magicianul rosteşte o formulă greșită, făcându-l pe iepuraș să dispară, iar acum are mare nevoie de ajutorul copiilor pentru a-l găsi", explică organizatorii povestea spectacolului.

"Plecăm în căutarea iepurașului cu o valiză plină de trucuri și iluzii pregătite pentru toți cei care îndrăznesc să creadă în magie. Ne vom juca, vom râde și vom învăța despre cei care au schimbat lumea prin viziunea lor. Vrem să ne bucurăm alături de cei mici și să le oferim un spectacol memorabil, încurajându-i să creadă că nimic nu este imposibil", spune magicianul Robert Tudor.

Toți spectatorii cu vârsta peste 2 ani trebuie să aibă bilet, iar minorii trebuie să fie însoțiți de un adult.

Citit 1075 ori Ultima modificare Vineri, 13 Octombrie 2023 14:54

1 comentariu

  • postat de Mitrea Robert
    Marți, 17 Octombrie 2023 09:58
    86.124.200.***
    cel mai prost spectacol , o mizerie ordinara, pana si copii de 5 ani prezinta mai bine ca asta , un mascarici ordinar promovat la tv ca toate novalorile, doar chilotaraia si trogloditi cu doua clase ca asta
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.