"Capra cu trei iezi" gălăţeană, în Gala "Ţăndărică"

"Capra cu trei iezi" gălăţeană, în Gala "Ţăndărică"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Teatrul de Animație "Ţăndărică" marchează 78 de ani de activitate în cadrul unui eveniment special, care va avea loc în perioada 5-12 noiembrie 2023. Spectatorii vor avea ocazia să vizioneze cele mai reprezentative piese ale teatrelor de profil din Alba Iulia, Ploieşti, Sibiu, Craiova, Timişoara, Galaţi, Braşov şi Cluj-Napoca, alături de spectacole din repertoriul Teatrului "Ţăndărică" şi două spectacole invitate din Germania.

Vor mai avea loc conferinţe de specialitate, lansări de carte, expoziţia "Perpetuum Ţăndărică" şi spectacole în licee şi spitale. Gala Aniversară "ImPuls Ţăndărică" va include, de asemenea, o secţiune specială dedicată adolescenţilor, cu spectacole în care vor fi abordate teme relevante pentru această categorie de vârstă.

Teatrul pentru Copii și Tineret "Gulliver" din Galați va fi prezent în festival sâmbătă, 11 noiembrie, cu spectacolul "Capra cu trei iezi", care va fi prezentat de la orele 10.00 şi 12.00, la Sala "Țăndărică". "Capra cu trei iezi" este o dramatizare adaptată după cunoscuta poveste a lui Ion Creangă, realizată de Miruna Dobrotă. În distribuţie îi regăsim pe actorii: Elena Marin, Nicoleta Miru-Cosma, Miruna Dobrotă, Cosmin Cosma, Andrei Midişan şi Andrei Ciugulea.

Citit 1157 ori Ultima modificare Vineri, 03 Noiembrie 2023 09:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.