Invitație la "Balul prințului Leonard". Ultimul cadou muzical din 2023 pentru publicul gălăţean

Invitație la "Balul prințului Leonard". Ultimul cadou muzical din 2023 pentru publicul gălăţean
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

La final de an, Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" din Galați aduce un ultim cadou muzical publicului, printr-un spectacol extraordinar intitulat "Balul prințului Leonard".

Evenimentul reprezintă un omagiu adus de colectivul instituţiei marelui tenor Nae Leonard, cunoscut în lumea artistică drept "Prințul operetei româneşti" și marchează ziua de naștere a marelui artist. În acest fel, Liricul gălățean celebrează moștenirea culturală și contribuția deosebită a lui Nae Leonard la dezvoltarea artei lirice din România.

Publicul gălățean este așteptat vineri, 29 decembrie, începând cu ora 19.00, într-o călătorie muzicală captivantă, în care soliștii, orchestra și baletul teatrului vor colabora pentru a oferi o experiență de neuitat. Spectacolul va include selecții din cele mai renumite opere și operete în care Nae Leonard a strălucit pe marile scene ale lumii, precum și momente inedite și surprize muzicale deosebite.

La pupitrul dirijoral, maestrul Traian Ichim (Brașov) va aduce un suflu contemporan și emoționant acestei serbări muzicale. Pe scenă, spectatorii îi vor putea urmări pe soliștii: Ana Băcanu, Cristina Bleandură, Lorena Mărginean, Silvia-Alice Niță, Sebastian Băncilă, Florin Bobei, Dominic Cristea, Paul Lungu, Constantin Lupu, Adrian Mărginean, Alin Munteanu, Tudorel State și Valentin Vasopol. "Balul prințului Leonard" promite o seară de poveste, o atmosferă plină de magie și emoție, pe care iubitorii muzicii nu ar trebui să o rateze.

Biletele pentru acest eveniment de excepție costă 54 de lei şi pot fi achiziționate de la casa de bilete din incinta Teatrului Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" sau online.

Citit 1893 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Decembrie 2023 12:38

1 comentariu

  • postat de DC
    Sâmbătă, 30 Decembrie 2023 17:06
    86.124.201.***
    Cred că nu mai este de actualitate articolul și ar trebui retras. Suntem în 30.12. !
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.