Lună plină de evenimente artistice la Teatrul "Gulliver"

Lună plină de evenimente artistice la Teatrul "Gulliver"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Voioasă și plină de energie, primăvara ce se apropie cu pași repezi întâmpină publicul Teatrului "Gulliver" cu un superprogram de spectacole pentru întreaga familie. Luna martie debutează la "Gulliver" cu spectacolul "Mica sirenă", duminică, 3 martie, de la ora 10,30.

Pe 10 martie, de la ora 10,30, artiștii de la Păpuși vor urca pe scenă pentru spectacolul "De mână cu tine", eveniment pentru grupa de vârstă 0-3 ani, iar de ora 18.00 vor juca "Alice in Wonderland", pentru cei de peste 10 ani. Pe 17 martie de la ora 10,30, copiii, părinții și bunicii sunt invitați la spectacolul "Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele" adresat spectatorilor de peste 4 ani. Duminică, 24 martie, tot de la ora 10,30, se va juca "Cei trei purceluși", pentru cei de peste 3 ani. Tot pe 24 martie, de la ora 18,00, va avea loc spectacolul "Necuvinte", pentru grupa de vârstă +10 ani. Luna lui Mărțișor se termină pe  31 martie, când, de la 10,30, copiii vor putea vedea spectacolul "Vrăjitorul din Oz".

Cum am menţionat, primul weekend al lunii martie le prilejuiește iubitorilor de povești întâlnirea cu unul dintre cele mai îndrăgite spectacole de la Teatrul "Gulliver", "Mica sirenă". O adevărată demonstrație de creativitate, spectacolul surprinde frumuseţea poveştii lui Andersen, completată de o multitudine de efecte speciale și surprize "animate", plus o ilustraţie muzicală de excepţie. Întregit de entuziasmul, talentul şi pasiunea echipei artistice a Teatrului "Gulliver", spectacolul devine unic și impresionant, fapt confirmat de fiecare nouă reprezentație.

Biletele pentru spectacole se pot achiziționa online, accesând linkurile http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea "Program" - Cumpără bilete online, sau fizic, la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile.

Citit 1071 ori Ultima modificare Joi, 29 Februarie 2024 10:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.