"Degețica" vine în premieră la Teatrul "Gulliver"

"Degețica" vine în premieră la Teatrul "Gulliver"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Duminică, 7 aprilie, de la ora 10.00, copii, părinți și bunici sunt invitați la Teatrul pentru Copii și Tineret "Gulliver", la întâlnirea în premieră cu "Degețica", o adaptare după celebra poveste a lui Hans Christian Andersen.

Experți în camuflare, spiridușii haioși din poveste știu să pară neclintiți şi trec printr-o sumedenie de peripeții incredibile, aducând la lumină povestea micuței Degețica. Spectatorilor li se dezvăluie un univers minuscul, dar fascinant, plin de aventuri mărețe, cu învățături prețioase. Privită de aproape, această lume încărcată de primejdii, provocări și greutăți la tot pasul, seamănă uimitor cu lumea fiecăruia dintre noi. Alături de Degețica, spectatorii îşi pot descoperi puterea de a merge mereu mai departe, oricât de mici s-ar simți uneori și oricât de greu le-ar fi la un moment dat. "Găsește-ți puterea interioară și, mai ales, învață să te asculți pe tine, să-ți asculți inima!", este sfatul principal al acestei piese, care a inspirat, de-a lungul timpului, foarte multe generaţii de copii de pe toate meridianele globului.

Regia spectacolului prezentat în premieră duminică poartă semnătura Mirunei Dobrotă, iar din distribuție fac parte actorii: Elena Emandi, Nicoleta Miru-Cosma, Miruna Dobrotă, Eduard Onu, Andrei Cristea şi Andrei Midișan.

"Degețica" este un spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste 6 ani.

Citit 751 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2024 13:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro