Spectacol de teatru în aer liber, după Shakespeare

Spectacol de teatru în aer liber, după Shakespeare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Duminică, 14 aprilie, de la ora 18.00, Caravana "Shakespeare" va prezenta la Galaţi, la intersecţia străzilor Navelor şi Domnească,  spectacolul "Operele complete ale lui Shakespeare în 45 de minute".

Spectacolul, în aer liber, este realizat după şase piese ale lui Wiliam Shakespeare. "Operele complete ale lui Shakespeare în 45 de minute" este un spectacol de teatru creat de Teatrul Național "Marin Sorescu" din Craiova și prezentat de trei actori care colindă țara într-o camionetă, pentru a-l aduce pe marele dramaturg britanic în fiecare oraș prin care vor trece. Spectacolul îi are în distribuție pe Lucian Vlăsceanu, Adrian Tudor și Alexandru Gabriel Boboruță, iar regia este semnată de Alexandru Boureanu.

Accesul publicului amator de teatru va fi liber, iar participanții au ocazia să se înscrie într-un concurs care le poate aduce un weekend în doi (cazare, transport, bilete la spectacole) la Festivalul Internațional "Shakespeare", ediția a XIV-a, ce va avea loc în perioada 16-26 mai 2024, la Craiova. Galațiul este unul dintre cele 30 de orașe din ţară în care va ajunge Caravana "Shakespeare", în cele cinci săptămâni de turneu.

Citit 1155 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2024 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.