"Alice in Wonderland" revine la Teatrul "Gulliver"

"Alice in Wonderland" revine la Teatrul "Gulliver"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 19.00, Teatrul pentru copii și tineret "Gulliver" are o nouă întâlnire cu Alice și a ei aventură plină de curaj, în universul intens și profund al emoțiilor din spectacolul "Alice in Wonderland". Nominalizat la Gala Premiilor Uniter 2024, la categoria "Cel mai bun spectacol de teatru de animație/ teatru pentru copii", "Alice in Wonderland" este creat special pentru adolescenți și deosebit de apreciat de către părinți. Spectacolul impresionează atât prin tematica abordată, prin puternica încărcătură emoțională, precum și prin diversitatea de mijloace de expresie artistice implicate.

Îmbinând fascinația aparte a teatrului de umbre cu muzica live, arta mânuirii păpușilor cu secvențe dinamice de expresivitate corporală, jocul păpușilor cu elemente de proiecție și video mapping, universul lui "Alice in Wonderland" e încărcat de simboluri, mesaje și, mai presus de toate, de emoție și simțire. Ca de obicei, biletele pentru spectacol se achiziționează online, accesând linkul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau secțiunea "Bilete" din site-ul www.teatrul-gulliver.ro, sau fizic, de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile.

Citit 668 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 16:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro