CONCERT cu Ştefan Bănică Jr., la Galaţi

CONCERT cu Ştefan Bănică Jr., la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ştefan Bănică Jr. susţine în luna noiembrie un turneu naţional în opt oraşe din ţară. Gălăţenii vor avea parte de un concert extraordinar cu artistul şi invitaţii săi, pe 22 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 19,30.

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator TV, cu o carieră de peste 25 de ani, Ştefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai iubiţi artişti din România. A lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 de exemplare, premiate cu cinci discuri de aur şi două de platină. Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în filme şi teatru, nenumărate premii şi distincţii completează un palmares artistic impresionant.

Veţi descoperi atmosfera unică a unui show inconfundabil, marca Ştefan Bănică Jr., caracterizat de emoţie, energie şi bucurie. Fanii vor asculta live hiturile artistului, fredonate de public de fiecare dată, dar şi noile sale cântece, lansate recent, cum ar fi "Când nu vezi”, “Gură, taci!” sau cea mai noua colaborare a lui Ştefan Bănică Jr. alături de Cabron, hitul "La masa mea".

Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de 80, 100 sau 150 de lei.

Citit 1923 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2016 19:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.