Spectacol de comedie

Spectacol de comedie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, 4 noiembrie, începând cu ora 20,00, în SummerTime Pub se joacă spectacolul "Cum se face", cu Octavian Strunilă, Paul Ipate, Dana Dembinski, Anca Dumitra şi Alexandru Conovaru.

Octavian Strunilă, cunoscut publicului pentru piesele de teatru, filmele şi serialele tv în care a avut roluri remarcabile, dar recent şi pentru participarea la Ferma Vedetelor, aduce la noi în oraş piesa de teatru "Cum Se Face”. Spectacolul, scris şi regizat de Octavian Strunilă,  este o supercomedie de bun gust, despre viaţa oamenilor de teatru.

Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor şi reuşeşte să pună mari semne de întrebare vizavi de cariera pe care ne-o alegem în viaţă.

În distribuţie, pe lângă Octavian Strunilă, îi regăsim pe Anca Dumitra,  cunoscută de public şi ca Gianina din "Las Fierbinţi”, Delia Ioana Nartea, Alexandru Conovaru şi Paul Ipate, cunoscut datorită rolului din serialul "O săptămână nebună", dar mai ales pentru participarea la emisiunea "Ferma vedetelor", al cărei câştigător a fost.

Preţul unui bilet la spectacol este de 50 de lei.

Citit 1197 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2016 19:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.