În cât timp EVADEZI din camera secretelor?
În cât timp EVADEZI din camera secretelor?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În cât timp EVADEZI din camera secretelor?


Dacă vă doriţi o activitate care să vă pună inteligenţa şi imaginaţia la treabă, "Sherlocks Rooms" e locul ideal. "Room Escape"-urile, aşa cum sunt ele cunoscute, reprezintă un joc de aventură în care eşti închis într-o cameră decorată după o anumită temă, cu cel puţin încă un partener. Împreună trebuie să rezolvaţi şi să puneţi cap la cap o serie de puzzle-uri, pentru a evada. Singurele instrumente pe care le puteţi utiliza sunt inteligenţa, logica şi lucrul în echipă.

La un joc pot participa echipe de doi până la şase membri, fără limită superioară de vârstă. Dată fiind complexitatea jocului, vârsta minimă a participanţilor este de 14 ani. De obicei, aventura durează 60 de minute. Telefoanele mobile trebuie să rămână în afara camerei, pentru ca să vă puteţi dedica timpul căutării indiciilor şi rezolvării de puzzle-uri.

Citit 336 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Aprilie 2017 08:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.