CONCERT cu trupa Provincialii

CONCERT cu trupa Provincialii
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vineri, 7 aprilie, de la ora 21,00, trupa Provincialii concertează în restaurant Teatris. Trupa Provincialii a reuşit să se menţină în atenţia publicului de-a lungul unei cariere fructuoase, în care aplauzele şi susţinerea constantă a fanilor au reprezentat cea mai mare realizare. Înfiinţată în 2001, formaţia a avut grijă ca repertoriul său să fie bogat în piese de excepţie, într-un stil muzical original şi cu o interpretare impecabilă.

Primul album lansat de Provincialii, în anul 2003, poartă numele “Un minut”, iar piesele extrase de pe materialul discografic care au beneficiat de videoclipuri sunt “Adună-mă în braţe” şi “Un minut”. Un an mai târziu, trupa participă alături de Monik la selecţia finală a Eurovision, cu piesa “Promise Me”. Premiile nu lipsesc din portofoliul Provincialilor: locul al II-lea la secţiunea creaţie a festivalului Mamaia pentru solist, care participa cu melodia “Nu-mi pierd speranţa” a lui Laurenţiu Duţă. Anul următor, trupa participa la acelaşi festival, secţiunea interpretare, cu piesa “Oameni”, semnată de Marius Ţeicu şi obţine locul întâi şi trofeul Mamaia 2005.

Materialul discografic “Aniversaria”, lansat de casa de discuri RBA, sărbătoreşte 10 ani de existenţă a trupei Provincialii şi oferă fanilor o adevărată declaraţie de dragoste, prin care membrii formaţiei îşi manifestă iubirea pentru muzică şi pentru viaţă. Într-o formulă complexă, cu trei solişti şi instrumentişti experimentaţi în ţambal, nai sau acordeon, Provincialii oferă un adevărat spectacol oriunde sunt invitaţi.

Preţul unui bilet este de 90 de lei.

Citit 3975 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Aprilie 2017 09:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.