CONCERT cu Nicoleta Nucă

CONCERT cu Nicoleta Nucă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, 21 aprilie, de la ora 21,00, frumoasa cântăreaţă Nicoleta Nucă va concerta în Teatris. Nicoleta Nucă este o tânără interpretă moldoveană de muzică uşoară şi pop. În 2009, alături de Boris Covali, a câştigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings”, distincţia fiindu-le înmânată de către Dorin Chirtoacă, primarul Chişinăului.

În iulie 2004 a fost reprezentantul Republicii Moldova în cadrul Festivalului-concurs „Slaveanski Bazar” (secţiunea copii) de la Vitebsk, Belarus, interpretând piesa "Enigma lumii".

Cu o prezenţă ce nu trece neobservată şi un timbru vocal aparte, Nicoleta Nucă a lăsat o impresie puternică la ediţia din 2014 a showului de talente X Factor. După ce şi-a încheiat parcursul din concurs, Nicoleta a pornit pe calea unei cariere solo. La începutul anului trecut, a lansat single-ul de mare succes „Nu sunt”, care a acumulat peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube, iar videoclipul „Liniştea”, lansat în decembrie 2015, a depăşit deja milioane de vizualizări. De o săptămână, artista a lansat alături de Nosfe, hit-ul momentului, care se aude deja la toate posturile de radio, intitulată "Insula".

Preţul unui bilet este de 50 de lei.

Citit 1487 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2017 14:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.