CONCERT cu Nicoleta Nucă
CONCERT cu Nicoleta Nucă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

CONCERT cu Nicoleta Nucă

Astăzi, 21 aprilie, de la ora 21,00, frumoasa cântăreaţă Nicoleta Nucă va concerta în Teatris. Nicoleta Nucă este o tânără interpretă moldoveană de muzică uşoară şi pop. În 2009, alături de Boris Covali, a câştigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings”, distincţia fiindu-le înmânată de către Dorin Chirtoacă, primarul Chişinăului.

În iulie 2004 a fost reprezentantul Republicii Moldova în cadrul Festivalului-concurs „Slaveanski Bazar” (secţiunea copii) de la Vitebsk, Belarus, interpretând piesa "Enigma lumii".

Cu o prezenţă ce nu trece neobservată şi un timbru vocal aparte, Nicoleta Nucă a lăsat o impresie puternică la ediţia din 2014 a showului de talente X Factor. După ce şi-a încheiat parcursul din concurs, Nicoleta a pornit pe calea unei cariere solo. La începutul anului trecut, a lansat single-ul de mare succes „Nu sunt”, care a acumulat peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube, iar videoclipul „Liniştea”, lansat în decembrie 2015, a depăşit deja milioane de vizualizări. De o săptămână, artista a lansat alături de Nosfe, hit-ul momentului, care se aude deja la toate posturile de radio, intitulată "Insula".

Preţul unui bilet este de 50 de lei.

Citit 177 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2017 14:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.