Umorul are clienţi şi la Galaţi

Umorul are clienţi şi la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, 23 iulie, de la ora 21,00, în SummerTime Pub, umorul îşi va face simţită prezenţa. Tibi Neuronu (concurent la "Românii au talent") şi Cristi Priză (concurent la "iUmor") vin să destindă atmosfera printr-un spectacol plin de voie bună.

Tibi Neuronu, pe numele său real Tiberiu Stavăr, este un cunoscut şi apreciat artist de stand-up comedy, care a simţit că românii au simţul umorului dezvoltat şi exploatează acest aspect la maximum. Alături de colegii din trupa "Show Time", Tiberiu Stavăr a făcut deseori turnee în ţară, de joi până duminică, timp de doi-trei ani.

Pentru Neuronu, un show de stand-up comedy înseamnă de fapt o seară puţin altfel, cu mult umor, un spectacol fără inhibiţii, fără cenzură, pur şi simplu despre viaţă. Într-un spectacol de stand-up comedy, cea mai importantă i se pare atitudinea. De exemplu, la început de carieră, i se întâmpla să aibă glume foarte apreciate de colegii de breaslă, dar care nu mergeau atât de bine pe scenă, pentru că nu avea experienţă şi le livra greşit audienţei. Acum lucrurile s-au schimbat. Tibi a reuşit prin showurile sale, dar şi prin participarea la concursul "Românii au talent", în anul 2017, să arate că românul gustă orice tip de umor. Tibi Neuronu este cunoscut pentru filmuleţele "Show Time" şi interviurile "România beată", este membru fondator al trupei "Show Time" şi face stand-up comedy de şapte ani. Unul din cele mai accesate bloguri de divertisment, neuronu.ro, este administrat tot de el.

Cristi Priză a fost finalist în anul 2017, la emisiunea "iUmor", are în spate o experienţă de şase ani de stand-up comedy şi nu are de gând să se oprească prea curând. Momentul lui de stand-up vizează familia, relaţiile, sportul, chinezii (pe post de vampiri) sau operaţiile estetice.

Cristi este un nume tot mai auzit pe scenele din întreaga ţară. S-a specializat pe "one-linere" (glume proaste), care prind tot mai mult la public.

Preţul unui bilet la spectacol este 25 de lei, iar rezervările se fac în limita locurilor disponibile.

Citit 1160 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iulie 2017 13:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.