Trupa ”Brio Sonores” concertează la Teatrul Muzical

Trupa ”Brio Sonores” concertează la Teatrul Muzical
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Câştigătorii emisiunii concurs „Românii au talent” ajung în Galaţi, vineri, 18 august, la Teatrul Muzical Nae Leonard, de la ora 18,00. Este vorba despre cei cinci tenori ce formează trupa „Brio Sonores”. Spectacolul se intitulează „Totul pentru dragoste” şi se va desfăşura în Grădina Teatrului Muzical „Nae Leonard”.

Bazele formaţiei au fost puse în anul 2009, în cadrul Seminarului Sfântului Mucenic Foca de lângă Mănăstirea Zabriceni, iniţial sub forma unui cor bisericesc. Pe parcursul anilor, colectivul şi-a schimbat componenţa, dar a reuşit să devină un nume cunoscut atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Aceştia au susţinut concerte în România, Marea Britanie, Turcia şi Rusia. În 2013, formaţia şi-a schimbat genul de muzică şi a decis să abordeze genul PopOpera. Din acel moment, trupa a început să evolueze la diverse tipuri de evenimente, concursuri şi festivaluri naţionale şi internaţionale. În prezent, membrii grupului artistic sunt solişti ai Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”. Au intrat în atenţia publicului şi pentru că au câştigat cea de a patra ediţie a concursului „Românii au talent”, în anul 2014.

Spectacolul va fi prezentat de Iulia Ionela Dragu.

Preţul unui bilet porneşte de la 25,00 de lei şi ajunge la 50,00 de lei, în funcţie de cât de aproape de scenă doriţi să staţi. Biletele se găsesc la agenţia de bilete a Teatrului "Nae Leonard" sau online, pe startikets.ro.

Citit 1094 ori Ultima modificare Joi, 17 August 2017 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.