Stand-up show la Casa de Cultură a Sindicatelor

Stand-up show la Casa de Cultură a Sindicatelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri, 25 octombrie, de la ora 20,00, câştigătoarea ediţiei 2016 a iUmor, Maria Popovici, vine la Galaţi, la Casa de Cultură a Sindicatelor, într-un show de stand-up comedy. Maria Popovici şi Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri, care urcă des pe scena comediei, pentru spectacole de stand up.

Maria a câştigat a doua ediţie a concursului iUmor şi a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. La Club 99 au ajuns după ce Maria a câştigat prima ediţie a concursului de open mic, iar Mincu pe a doua. 

Amândoi s-au remarcat şi au terminat în primii trei la ''STAND UP Fest 2016'', cel mai bun festival de profil organizat în ţară.

De atunci, cei doi apar în mod regulat în spectacolele de stand up şi improvizaţie din Club 99, clubul băieţilor Teo, Vio şi Costel, pionieri ai acestui gen de divertisment

Preţurile biletelor sunt 30, 40 şi 50 de lei, în funcţie de apropierea de scenă. Acestea au fost puse deja în vânzare la casierie, programul fiind de luni-vineri între orele 10,00-18,00.

Citit 6511 ori Ultima modificare Vineri, 13 Octombrie 2017 15:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.