Eliberează-ți copilul de emoțiile admiterii la liceu cu ajutorul unor cursuri de engleza Cambridge

Eliberează-ți copilul de emoțiile admiterii la liceu cu ajutorul unor cursuri de engleza Cambridge
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Copilul tău a devenit un adolescent și se pregătește să facă față primei sale provocări, ale cărei consecințe îi vor decide viitorul: admiterea la liceu! Ajută-ți copilul să-și transforme în realitate visul de a învăța la un liceu bilingv: înscrie-l la cursuri de pregătire pentru examene Cambridge.

Ce legătură au aceste cursuri engleza Cambridge cu admiterea copilului tău la un liceu bilingv? Ei bine, una dintre cele mai importante, căci cu ajutorul unui atestat Cambridge, adolescentul tău își poate echivala examenul de admitere și poate ajunge să își îndeplinească visul.

Cum funcționează aceste cursuri de pregătire pentru examene Cambridge?

Centrul de limba engleză Flying Colours organizează cursuri de engleză special gândite pentru promovarea și obținerea atestatului Cambridge. Orele sunt organizate în grupuri de 8-10 elevi, suficient de mulți pentru ca aceste cursuri să se poată desfășura interactiv, însă suficient de puțini pentru ca adolescenții să poată beneficia de toată atenția profesorului. Grupurile sunt formate în funcție de două criterii vitale:

  • vârstă – copilul va avea oportunitatea de a cunoaște adolescenți de vârstă similară cu a lui și cu aceleași interese, detaliu care îl va face să se simtă mult mai relaxat și să lucreze eficient. Dincolo de orele propriu-zise, copilul va avea ocazia de a dezvolta și relații de prietenie și de a învăța să comunice eficient, indiferent de limba în care alege să vorbească;
  • nivel de limba engleză –faptul că ceilalți participanți la curs au același nivel îl va ajuta să nu fie inhibat la ore sau, dimpotrivă, să se plictisească.

Aceste cursuri de pregătire pentru examene Cambridge au la bază metode de predare distractive și interactive, care să stârnească interesul copiilor și să îi ajute să își însușească noțiunile teoretice asimilate ușor și rapid. Jocurile de rol, dezbaterile sau prezentările sunt doar o parte dintre tehnicile folosite de profesori în cadrul acestor ore.

De ce sunt importante aceste cursuri de pregătire pentru examene Cambridge?

Pregătirea pentru susținerea examenelor Cambridge este extrem de importantă și îi asigură copilului obținerea rezultatului mult dorit. În cadrul acestor ore, copilul va avea oportunitatea de:

  • a se familiariza cu formatul examenelor Cambridge;
  • a învățastrategii și tehnici de abordare a probelor din cadrul examenelor Cambridge;
  • a exersa strategii și tehnici de abordare a fiecăreiadintre cele patru părți a probelor orale;
  • a afla cum săieși din eventualele blocaje;
  • a afla și exersa tehnici de citire și ascultare care săte ajute să maximizezi scorul la probele de reading și listening;
  • a-și dezvolta abilitățilede scriere, conform cerințelor examenelor Cambridge;
  • a învățacum să respecți criteriile de evaluare Cambridge la toate cele patru probe, în special la probele de speaking și writing.

Atestatul Cambridge poate fi echivalat cu o serie de examene, precum:

  • proba de engleză pentru clasa a V-a intensiv engleză - YLE, Movers, Flyers;
  • proba de engleză pentru clasa a IX-a Bilingv Engleză - KET, PET;
  • proba de limba engleză de la Bacalaureat - PET, FCE, CAE.

Nu mai sta pe gânduri și solicită o evaluare de nivel pentru copilul tău! Asigură-te că îi oferi toate premisele unei reușite, astfel încât trecerea în următoarea etapă să reprezinte o bucurie, nu un stres.

(P)

Citit 372 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00