Accesoriile care aduc un plus de eleganţă şi stil-Ce să alegi pentru a puncta originalitatea ţinutelor tale

Accesoriile care aduc un plus de eleganţă şi stil-Ce să alegi pentru a puncta originalitatea ţinutelor tale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nicio ţinută nu este completă până nu i se adaugă accesorizarea potrivită. De accesorizare depinde nota finală, prin elementele adăugate putându-se aduce un plus de stil sau, din contră, dezechilibrându-se o ţinută. Astfel, atunci când îţi alegi accesoriile, trebuie să ştii că prin intermediul acestora poţi să creşti valoarea unei ţinute, să îi sporeşti originalitatea şi unicitatea, evidenţiindu-ţi propria amprentă stilistică. Bijuterii, ceasuri, o eşarfă, o şapcă sau un fular, încălţămintea şi geanta, rucsacul sau borseta, toate pot contribui la stilizarea outfit-urilor tale.

Completează-ţi cu stil ţinutele de zi

Ţinutele de zi acoperă o paletă largă de dress-code-uri, de la cele formale, până la cele casual şi sport. Oricare dintre aceste abordări vor veni în întâmpinarea nevoilor tale pe durata unei zile, astfel că indiferent dacă mergi la birou, pleci la cumpărături sau porneşti într-o călătorie lungă, încearcă să îţi accesorizezi outfit-urile cu piese practice, moderne şi funcţionale. Gama de modele de rucsacuri dama reprezintă una dintre cele mai ofertante variante atunci când vrei să aduci un plus de stil look-ului tău.

Pentru o ţinută office formată dintr-o rochie midi şi un sacou, sau dintr-un costum care conţine pantaloni din stofă, maletă şi sacou, peste care adaugi un palton trei sferturi, un rucsac negru sau maro din piele, se poate dovedi a fi o alegere foarte inspirată.

Asortat cu încălţămintea şi cureaua de la ceas, acest rucsac va da un plus de stil ţinutei tale formale. Pentru un look casual, poţi opta pentru modelele de rucsacuri colorate, încăpătoare şi accesorizate, care împreună cu încălţămintea adecvată pot forma cadre foarte echilibrate şi în tendinţe. Dacă adopţi ţinutele sport, atunci un rucsac mare realizat din texturi impermeabile, va fi elementul care va puncta întregul tău look, alături de încălţămintea sport, şapca şi mănişile preferate.

Poşeta perfectă-Eleganţă şi stil

Geanta reprezintă accesoriul care va oferi întotdeauna un plus de stil ţinutelor feminine. De la modele clasice, până la cele în forme asimetrice sau puternic accesorizate, genţile oferă oricui posibilitatea de a-şi evidenţia stilul şi de a aduce o notă de unicitate ţinutei. Poşeta sau geanta se aleg ţinându-se cont de specificul ţinutei, dar şi de caracteristicile siluetei. Dacă eşti înaltă,  poţi alege o geantă rotundă, iar dacă eşti minionă,  ţi se va potrivi o geantă alungită sau asimetrică. 

Dacă ai o siluetă generoasă, vei opta pentru genţi de dimensiuni medii, iar dacă eşti slabă,   îţi pot procura genţi în format mai mare, accesorizate cu ciucuri sau lanţuri. În ceea ce priveşte ţinutele, o recomadare generală va fi aceea că pentru o ţinută de seară vei opta pentru un model de poşetă mic, un plic sau un clutch, în timp ce pentru o ţinută de zi te poţi îndrepta către genţile mai mari, încăpătoare şi practice. Un model de geanta de umar pe answear.ro, te va ajuta să îţi evidenţiezi stilul, ori de câte ori doreşti să completezi o ţinută modernă de zi. Cromatica se poate încadra în orice tendinţe, atâta timp cât creează un aspect echilibrat cu celelalte accesorii, precum încălţămintea sau cureaua.

Astfel, o geantă de umăr sau de mână va fi accesoriul ideal care va scoate în evidenţă unicitatea look-ului tău, indiferent dacă alegi să porţi o rochie midi, un costum format din fustă şi sacou, dacă preferi pantalonii eleganţi sau dacă adopţi o ţinută casual îndrăzneaţă. 

(P)

Citit 386 ori Ultima modificare Joi, 20 Aprilie 2023 17:23