O viață... liberă de griji, dacă apelezi la o firmă de montare camere de supraveghere!

O viață... liberă de griji, dacă apelezi la o firmă de montare camere de supraveghere!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă te-am întreba care este locul în care petreci cele mai multe ore pe zi, foarte probabil răspunsul tău ar fi "la birou" sau "acasă". Și, deși parcurgând articolul în continuare, vei afla totul despre instalarea unor echipamente de securitate audio-video în astfel de spații, de fapt răspunsul corect la "ghicitoarea" de mai sus este... în propriul corp și, mai ales, în propria minte.

Grijile pe care ni le facem și gândurile care "încolțesc" în creierul nostru ne consumă foarte mult, atât la propriu, cât și la figurat: pe de-o parte, ne ocupă mult timp, iar, pe de altă parte, ne stresează și ne fac să nu ne mai putem concentra la fel de bine. Însă care este legătura cu o firmă de montare camere de supraveghere?

Foarte simplu! Multe dintre neliniștile noastre de peste zi au legătură cu proprietățile noastre și, mai ales cu cei dragi: dacă am închis ușa și ferestrele atunci când am plecat de acasă, dacă babysitter-ul angajat și învestit cu atât de multă încredere are grijă cum trebuie de copilul nostru, dacă animăluțul de companie este în siguranță în apartament sau în curtea casei, dacă nu cumva există "musafiri nepoftiți" în casa de vacanță de la munte etc.

O firma montare camere supraveghere va "rezolva" toate dilemele enumerate mai sus, ajutându-ne să verificăm de la distanță care este starea celor mai importante ființe și a celor mai valoroase bunuri pentru noi, la propriu și la figurat.

Dotarea apartamentului, casei, curții, biroului, parcării sau a terenului pe care îl deținem cu sisteme de securitate AV reprezintă garanția faptului că acestea sunt "puse la adăpost" în fața răufăcătorilor și că ele, dar și cei din interior, vor fi în regulă pe tot parcursul timpului, chiar și când noi nu suntem prezenți.

O firmă de montare a camerelor de supraveghere cu adevărat profesionistă și cu o experiență îndelungată în domeniu este recomandată pentru a realiza instalarea propriu-zisă, întrucât angajații acesteia dețin know-how-ul necesar și toate "trucurile" care garantează eficiența maximă a echipamentelor.

Deși, în ultima perioadă, "rezolvările" de tipul DIY (do it yourself) au luat amploare, în cazul instalării echipamentelor AV, acestea nu sunt recomandate, având în vedere miza uriașă despre care am vorbit mai sus. Astfel, nu ezita să apelezi la o firmă de montare camere de supraveghere, mai ales că serviciul respectiv nu implică un cost foarte mare (ci doar de ordinul zecilor sau sutelor de lei per cameră)!

Un expert va ști unde și cum să monteze dispozitivele, astfel încât acestea: să surprindă întreg perimetrul vizat (să nu existe unghiuri moarte); să nu înregistreze imagini de pe alte proprietăți (lucru interzis prin lege); să nu "dubleze" imaginile (ceea ce ar însemna o risipă de resurse); să poată funcționa și noaptea sau la exterior (să aibă senzor IR, respectiv carcasă de protecție împotriva intemperiilor etc.).

Cea mai bună idee este să angajezi aceeași firmă de montare a camerelor de supraveghere de unde îți și achiziționezi echipamentele, iar recomandarea noastră este Shop-Security.ro. Mult succes și... liniște în tot ceea ce întreprinzi, atât pe plan profesional, cât și personal!

(P)

 

Citit 509 ori Ultima modificare Joi, 27 Aprilie 2023 13:38