De ce să optați pentru un frigider de vinuri cu două zone de temperatură?

De ce să optați pentru un frigider de vinuri cu două zone de temperatură?
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Indiferent că dețineți sau administrați un restaurant, o cantină, un bar sau orice altă unitate de alimentație publică, un frigider de vinuri se va dovedi unul dintre cele mai utile echipamente pe care le puteți instala în incinta acesteia.

În primul rând, produsul, care se mai numește și vitrină de vinuri, are rolul de a păstra celebra licoare bahică la temperatura ideală pentru consum imediat. După cum știți, aceasta este una dintre cele mai sensibile băuturi, iar o diferență chiar și de un grad Celsius în plus sau în minus îi poate altera buchetul și gustul.

În al doilea rând, un frigider de vinuri, dotat cu una, două sau patru uși vitrate, are rolul de a prezenta, într-o manieră elegantă, eficientă și îmbietoare, sticlele din interior. Pe de-o parte, acest lucru îi va ajuta pe angajații localului dumneavoastră să identifice mai rapid o comandă, iar, pe de altă parte, mai important, îi va determina pe clienți să mai ceară o sticlă, văzându-le aliniate atât de frumos pe rafturi și admirându-le coloritul și etichetele grăitoare. Prin urmare, dotarea cu un asemenea utilaj va face diferența și din punctul de vedere al marketing-ului și profiturilor.

În materie de modele de frigider vinuri, Fresco Expert este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteți face. Furnizorul, care susține încă din anul 1992 inovația în bucătăriile profesionale din țara noastră, pune la dispoziția partenerilor săi numeroase tipuri de astfel de echipamente, provenite exclusiv de la branduri recunoscute la nivel internațional. Acest lucru le garantează calitatea, fiabilitatea, ușurința în utilizare și, nu în ultimul rând, o durată de viață îndelungată, fără necesitatea ieșirii temporare din uz, pentru operațiuni de mentenanță și reparații. Ele provin din clasa energetică A+ și, în ciuda capacității mari, de sute de litri, generează un consum redus.

Dintre tipurile de frigider de vinuri din oferta magazinului menționat anterior, se remarcă acelea cu două zone de temperatură. Interiorul lor este împărțit în două spații separate, de dimensiuni egale (sus-jos), pentru fiecare dintre acestea putând fi setată o altă valoare a temperaturii. De ce este acest lucru important? Pentru că, așa cum spuneam și mai sus, fiecare soi de vin are propriile "cerințe" atunci când vine vorba despre condițiile de păstrare. Cea mai vizibilă diferență este între vinurile roșii, care preferă o temperatură apropiată de a camerei, și cele albe, care trebuie consumate reci.

Cel mai încăpător frigider vinuri cu două zone de temperatură, la propriu și la figurat, este modelul BFE0036, cu o capacitate de 180 de sticle (de 0,75 litri). Acesta dispune de răcire ventilată, generează temperaturi între +5 și +20 de grade Celsius și are dimensiunile de 59,5x69x186 de centimetri.

Greutatea sa este de 85 de kilograme, puterea - 0,15 kW (electric), iar gazul refrigerant utilizat în interiorul său este R600A (50 de grame). Echipamentul vine însoțit de garanție Base Care inclusă în preț (montaj, 12 luni piese de schimb și manoperă), care poate fi extinsă, contra cost, la Performance Care și Premium Care, cu extra beneficii precum revizie anuală, training de utilizare și intervenție în 48-72 de ore.

(P)

Citit 369 ori Ultima modificare Luni, 29 Mai 2023 11:21