Unde se oprește curentul în Galați, de luni

Unde se oprește curentul în Galați, de luni
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Sucursala Galați a companiei Distribuție Energie Electrică România (DEER) continuă lucrările la rețelele electrice din municipiul și județul Galați, motiv pentru care sunt anunțate noi întreruperi temporare ale furnizării energiei electrice. Întreruperile pot dura de la câteva minute până la opt ore, zilnic.

Luni, 18 septembrie, vor fi întreruperi la Liești, Bucești și Munteni, dar și în municipiul Galați, pe strada Constructorilor, în Țiglina II. Vor fi afectați consumatorii de la blocurile C1, C2, G1, G2, H1, H2 și H3, precum și SC 5 Calorgal.

Marți, lumina se oprește în Liești și Mălureni, iar miercuri, în Șerbănești, Barcea Veche și Șendreni (zona DN 25, de la depozitul de materiale de construcții până la Primărie, pe partea dreaptă, plus zona Profi și antena de telecomunicații). De asemenea, miercuri vor fi alte lucrări pe strada Constructorilor, fiind afectați locatarii blocurilor CS 5, C18, E6, E7, precum și Grădinița Nr. 9.

Joi, 21 septembrie, vor fi întreruperi în satele Bucești, Movileni și Corod. În orașul Galați, vineri, 22 septembrie, se va lucra la rețeaua de pe strada Brăilei, fiind afectate blocurile B3, B4, C14, C15 și căminul Liceului Pedagogic.

Citit 7498 ori Ultima modificare Duminică, 08 Octombrie 2023 12:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.