Noi întreruperi de curent, miercuri și joi, în Galați

Noi întreruperi de curent, miercuri și joi, în Galați
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Conform rubricii dedicate de pe site-ul Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Galați, miercuri, 22 mai, este o singură întrerupere de curent programată în Galați, pe strada Grigore Ventura. Cu o durată de până la șapte ore, întreruperea respectivă va afecta fabrica de bere Martens SA (sau ce-a mai rămas din ea).

Joi, 23 mai, vor fi mai mulți gălățeni afectați de întreruperi, cei numeroși – în partea de nord a orașului, în cartierele Micro 39 A și B.

Astfel, vor rămâne fără curent, timp de până la patru ore, consumatori de pe străzile Drumul de Centură (Opțional SRL), Grigore Ventura (blocurile J4, K7-K10, CSG 1-2, T11, T12, V5, W8, Y18-20, Y23-24, Z14, Linx, Școala 34, SC 7 Apă Canal), Dr. Mihail Petrini (N22, N23, Y10-Y12, W4, Creșa 13, Școala 33 și complexul alimentar din Micro 39A), Henri Coandă (Leasing Automobile) și bd. George Coșbuc (între Henri Coandă și Zefirului).

Întreruperile se vor produce începând cu orele 8.00 sau 11.00, în funcție de zonă.

Citit 5165 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2024 05:56

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro