Proceduri SIMPLIFICATE la amenzi şi caziere

Proceduri SIMPLIFICATE la amenzi şi caziere
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După eliminarea unor taxe percepute pentru eliberarea unor documente, Poliţia Română adoptă noi măsuri în scopul reducerii birocraţiei, dar şi ca să îi scutească de drumuri pe contribuabili.

Astfel, cele mai recente măsuri luate în acest sens vizează modul de transmitere a unor documente, care nu vor mai trebui să ajungă la Poliţie în format fizic, pe hârtie, fiind suficientă transmiterea acestora în format electronic.

Gălăţenii care sunt amendaţi la regimul rutier pot face dovada achitării sancţiunii dacă trimit chitanţa scanată, pe adresa de email a IPJ Galaţi, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Acelaşi mod de transmitere şi aceeaşi adresă electronică sunt valabile şi pentru copiile cărţilor de identitate, necesare în obţinerea unor documente de la Poliţie, precum cazierele judiciare, avizele sau atestatele.

În cazul în care aţi fost amendat pe raza altui judeţ, copia dovezii se transmite, în variantă scanată, pe adresa inspectoratului de poliţie din judeţul pe raza căruia aţi fost sancţionat şi pe care o găsiţi pe pagina oficială a Poliţiei Române, www.politiaromana.ro, la secţiunea unităţi teritoriale.

Citit 2323 ori Ultima modificare Joi, 01 Septembrie 2016 00:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.