Cât COSTĂ o vizită la Parcul Zoo
Cât COSTĂ o vizită la Parcul Zoo
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Cât COSTĂ o vizită la Parcul Zoo

Pentru că vremea relativ frumoasă ne permite să petrecem mai mult timp în natură, iar gălăţenii dornici să treacă pragul Grădinii Zoologice sunt tot mai mulţi, vă reamintim câţi bani trebuie să scoateţi din buzunar pentru o vizită la Zoo. Biletul pentru adulţi costă şase lei, iar cel pentru copii, studenţi şi pensionari - 1,5 lei. Persoanele cu dizabilităţi beneficiază de intrare gratuită. Puteţi vizita grădina de miercuri până duminică, între 9,00 şi 17,00.

Citit 4778 ori Ultima modificare Joi, 20 Aprilie 2017 01:12

1 comentariu

 • postat de Teach Marți, 18 Aprilie 2017 06:57 5.13.202.*** Link la comentariu

  Daca vor sa vina 4 persoane la ZOO si nu au masina personala ce fac?
  1. Pot veni doar in week-end cu maxi-taxi
  2. 4 persoane a cate 12lei(dus-intors) = 48
  3. 4 persoane a cate 6lei(intrare ZOO) = 24
  4. Total costuri vizita ZOO = 72 lei.

  Mai bine PIZZA + BERE acasa sau in oras. Daca municipalitatea vrea vizitatori sa puna masina TRANSURB toata saptamana ce sa deserveasca si SAT COSTI + VANATORI + GARBOAVELE si devine rentabil si transportul si vizita la zoo si vizita la gradina garboavele pentru un gratarel. Altfel e mai usor sa dau doar 5 lei la plaja BRATES de persoana si fac si plaja ... si gratar.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.