Cum primeşti FACTURA Apă Canal pe e-mail

Cum primeşti FACTURA Apă Canal pe e-mail

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
2 comentarii

Gălăţenii care s-au săturat să aştepte în zadar facturile Apă Canal în cutiile poştale, întrucât nu de puţine ori s-a întâmplat ca acestea să nu le fie livrate de către firma de curierat, pot scăpa de această grijă solicitând operatorului de apă şi canalizare să le livreze facturile direct pe e-mail.

Potrivit purtătorului de cuvânt al societăţii, Cornelia Arnăutu, clienţii pot solicita emiterea facturilor în format electronic printr-o cerere scrisă depusă la Registratura Apă Canal sau printr-o solicitare transmisă pe adresa de e-mail a societăţii - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Reprezentanta Apă Canal ne-a declarat însă că solicitarea trebuie să fie însoţită de numele clientului, codul de client şi adresa de e-mail pe care îşi doreşte fiecare să-i fie transmise facturile. În prezent, mii de gălăţeni au ales această opţiune, în primul rând pentru a scăpa de bătaia de cap generată de facturile primite cu întârziere sau deloc şi, în al doilea rând, pentru a nu-şi mai umple casa cu hârtii.

Citit 12793 ori Ultima modificare Vineri, 04 August 2017 16:34

2 comentarii

 • postat de viper Duminică, 06 August 2017 13:03 Link la comentariu
  4
  5

  apa canal v-ati intrebat citi au adresa de mail avind in vedere ca multi sint in virsta si nu se pricep .daca va e lene intrati in viteza si nu dormiti pe voi la birouri.

  Raportează
 • postat de samariteanul Sâmbătă, 05 August 2017 18:41 Link la comentariu
  2
  5

  da , dar la plata iti trebuie la peypoit o factura veche cu codul de bare....sau se poate plati online ?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.