Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Trupa "unteatru" din Bucureşti prezintă la Galaţi, luni, 23 septembrie, de la ora 20,00, la Sala Teatru de Buzunar, de la Casa de Cultură a Sindicatelor, spectacolul "Hamlet". E un adevărat regal, recompensat cu Premiul redacției "Shakespeare Daily" (premiul criticii) la Festivalul Shakespeare de la Gdansk 2018.
"Acordăm în acest an Premiul redacției Shakespeare Daily unui spectacol extraordinar de auster, dar pulsând de emoții. Este vorba despre "Hamlet", în care joacă doar trei actori, dar foarte versatili, fapt care ne provoacă să ne întrebăm dacă, într-o lume care și-a ieșit de pe orbită, diferența dintre sensibila Ofelia și lucida și practica Gertrude este vizibilă și lipsită de echivoc. Ca dovadă că monologul teatral cel mai cunoscut, "A fi sau a nu fi", nu trebuie spus de prințul danez pentru a suna emoționant, premiem echipa "unteatru" din România". (Shakespeare Daily)

Citit 1590 ori Ultima modificare Joi, 19 Septembrie 2019 19:42

1 comentariu

  • postat de PROF.DR.MIHAI MORARU Vineri, 20 Septembrie 2019 22:42 5.13.184.*** Link la comentariu
    0
    1

    DOAMNEEE,CE VREMURI, CRED CA SIR LAURENCE OLIVIER SE INTOARCE IN MORMANT CU ASEMENEA PUNERI IN SCENA! SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.