Un spectacol între teatru şi film SF

Un spectacol între teatru şi film SF

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pasionații de efecte speciale, genul SF, intrigi captivante, suspans și enigmă cu siguranță vor aprecia spectacolul “Castelul din Carpați”, care se va juca în această duminică, la ora 10,30, la Teatrul “Gulliver”.

Astfel, spectatorii vor descoperi o abordare suprarealistă a unui text clasic, după Jules Verne, ce trasează o linie fină teatrul de animație şi filmul science-fiction. Acțiunea este învăluită într-o aură de mister, iar povestea surprinde și fascinează, deopotrivă.

Scenografia şi partitura regizorală, semnate de Daniela Drăgulescu şi Bogdan Drăgulescu, se remarcă prin complexitate și inovație, fapt reflectat inclusiv prin premiile primite pentru spectacol: Premiul pentru efectele speciale în cadrul Festivalului Internaţional al teatrului de animaţie "Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie", ediţia a II-a, organizat de Teatrul Ţăndărică, Bucureşti, dar și Marele Premiu în cadrul Festivalului Internaţional de Marionete “Gulliver”, la ediția din 2006. Echipa de actori ce aduce povestea la viață este alcătuită din: Eduard Șișu, Marian Sterian, Ionuț Negrişanu, Gina Geru, Nicoleta Miru, Nicole Lungu și Andrei Dombrovschi.

Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Citit 865 ori Ultima modificare Joi, 21 Noiembrie 2019 17:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro