Un spectacol între teatru şi film SF

Un spectacol între teatru şi film SF
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pasionații de efecte speciale, genul SF, intrigi captivante, suspans și enigmă cu siguranță vor aprecia spectacolul “Castelul din Carpați”, care se va juca în această duminică, la ora 10,30, la Teatrul “Gulliver”.

Astfel, spectatorii vor descoperi o abordare suprarealistă a unui text clasic, după Jules Verne, ce trasează o linie fină teatrul de animație şi filmul science-fiction. Acțiunea este învăluită într-o aură de mister, iar povestea surprinde și fascinează, deopotrivă.

Scenografia şi partitura regizorală, semnate de Daniela Drăgulescu şi Bogdan Drăgulescu, se remarcă prin complexitate și inovație, fapt reflectat inclusiv prin premiile primite pentru spectacol: Premiul pentru efectele speciale în cadrul Festivalului Internaţional al teatrului de animaţie "Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie", ediţia a II-a, organizat de Teatrul Ţăndărică, Bucureşti, dar și Marele Premiu în cadrul Festivalului Internaţional de Marionete “Gulliver”, la ediția din 2006. Echipa de actori ce aduce povestea la viață este alcătuită din: Eduard Șișu, Marian Sterian, Ionuț Negrişanu, Gina Geru, Nicoleta Miru, Nicole Lungu și Andrei Dombrovschi.

Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Citit 1499 ori Ultima modificare Joi, 21 Noiembrie 2019 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.