Spectacol cu distribuţie de zile mari

Spectacol cu distribuţie de zile mari

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Trei nume grele ale teatrului românesc, Maia Morgenstern, Carmen Tănase şi Adriana Trandafir, vor juca la Galaţi, în "Gaiţele" lui Alexandru Kiriţescu, marţi, 17 martie, de la ora 20,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. "Poate vă veți amuza, poate vă veți speria, poate chiar veți acuza, dar sigur vă veți distra! Veți râde în hohote de personaje grotești, de situații hilare, de relații absurde. Veți descoperi în ”Gaițele” noastre niște vampiri deghizați în ființe umane, în care s-ar putea să recunoașteți pe cineva cunoscut", se arată în comunicatul de pe pagina evenimentului.

Citit 2236 ori Ultima modificare Joi, 05 Martie 2020 20:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro