O comedie de Mimi Brănescu, la ”Fani Tardini”

O comedie de Mimi Brănescu, la ”Fani Tardini”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” iese la rampă cu a doua premieră a Stagiunii Estivale 2020, spectacolului "Marele Premiu", de Mimi Brănescu, în regia lui Radu Nichifor, şi o scenografie semnată de Daniel Divrician.

În acest weekend, spectacolul va avea două reprezentaţii, în curtea interioară a teatrului, de la ora 21,00. Ca și "Lisellote în mai", este o montare special concepută pentru un spațiu de joc în aer liber și are trei distribuții paralele, cele două personaje, Cocoțata și Necocoțatul, vor fi interpretate pe rând de perechile: Flavia Călin și Vlad Volf, Elena Ghinea și Ștefan Forir, Petronela Buda și Vlad Ajder.

"Marele Premiu" este o comedie care explorează relația cu sinele și granița fină dintre bine și rău, într-o lume a relațiilor superficiale și a tentațiilor. Temele propuse de acest text generos sunt tratate în moduri diferite de cele trei perechi de actori, care le împrumută personajelor nuanțe personale. Acest exercițiu al distribuțiilor paralele permite, în final, crearea de către regizor a unui triptic scenic. Încurajăm publicul să vadă toate cele trei montări ale piesei, pentru o mai bogată cuprindere a textului.

„De foarte puține ori în viață sau pe scenă ajungi să ai o discuție adevărată tu cu tine. Această piesă te lasă să faci asta. Am avut bucuria să mă întâlnesc cu un text bun, cu un scenograf bun și cu șase tineri actori pe care îi respect foarte mult”, declară regizorul spectacolului, Radu Nichifor.  Sâmbătă, pe 1 august, de la ora ora 21,00, îi veţi putea vedea evoluând în "Marele Premiu" pe Flavia Călin și Vlad Volf, iar duminică, pe 2 august 2020, de la aceeaşi oră, vor juca Elena Ghinea și Ștefan Forir

Perechea Petronela Buda și Vlad Ajder vă aşteaptă să-i vedeţi săptămîna viitoare, pe 8 august. 

Prețul biletului la premieră este 25,20 de lei. Biletele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate online de pe platforma bilete.fanitardini.ro și de la casa de bilete a Teatrului.

Citit 2137 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Iulie 2020 18:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.