„Hristos împărtăşit copiilor şi tinerilor”

„Hristos împărtăşit copiilor şi tinerilor”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zilele acestea s-au adunat alte lucrări ale elevilor care doresc să participe la Concursul de eseuri „Hristos împărtăşit copiilor şi tinerilor”.

Concursul este organizat de Filiala UZP Galaţi - prin cotidianul „Viaţa liberă” - şi de Arhiepiscopia „Dunării de Jos” şi are binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Casian al Dunării de Jos.

Şi în aceste ultime zile, înainte de validare, aşteptăm gândurile şi mărturiile dumneavostră scrise despre faptele bune, despre oamenii buni şi frumoşi.

Copiii de clasele I-VIII vor alcătui eseul pe tema „Mama - chip de icoană”, iar liceenii, din clasele a IX-a până la a XII-a, au ca temă „Omul frumos, omul lui Dumnezeu”.

Vă rugăm să trimiteţi lucrările pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe cea a redacţiei - strada Domnească nr. 68, cu precizarea pentru „Concursul de eseuri”.

Puteţi veni personal, la redacţie, ca să lasaţi lucrările scrise. Vor intra în concurs doar eseurile care răspund tematicii propuse.

De aceea, rugăm elevii care activează pe lângă unele reviste şcolare să respecte tematica anunţată în cadrul concursului şi să ne trimită neîntârziat eseul cu care doresc să se înscrie în concurs.

Mulţumim pentru receptivitate celor care au răspuns invitaţiei noastre, până în acest moment. Tuturor participanţilor, succes!

Citit 632 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.