Scriitor marca „National Geographic”, la Galaţi

Scriitor marca „National Geographic”, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Sâmbătă, 2 octombrie 2021, începând cu ora 11,00, în Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă", va avea loc lansarea cărții "Urme pe zăpadă și nisip", a tânărului Gabriel Șerban, scriitor originar din Câmpina.

"Urme pe zăpadă și nisip" este un jurnal de călătorie, ale cărui pagini transcriu foile caietelor de buzunar cu întâmplări petrecute de-a lungul a șapte ani și a nenumărați kilometri făcuți pe drumuri mai mult sau mai puțin umblate, din Guyana Franceză, Islanda, Kenya, Indonezia și Peru. Pe cititor îl așteaptă o călătorie lungă peste fluvii enorme, prin cătune de câteva case sau peste savana însăși, pe creste de munte, pe mări calde pline de viață, dar și pe altele înghețate, după triburi îndepărtate, spre orașe uitate de vreme, temple de aur, reptile uriașe și ghețari pătați demult de cenușa vulcanilor.

Pasionat de arta fotografică și de călătorii, Gabriel Șerban a colaborat ca fotograf și scriitor cu "National Geographic", participând și la numeroase concursuri și expoziții din domeniul fotografiei.

Citit 1368 ori Ultima modificare Vineri, 01 Octombrie 2021 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.