Spectacol înlocuit la Teatrul „Gulliver”

Spectacol înlocuit la Teatrul „Gulliver”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE. Din cauza infectării cu virusul SARS-CoV-2 a unuia dintre membrii distribuției din spectacolul "Tom Degețel", programat duminică, 30 ianuarie, la ora 10,30, la Teatrul "Gulliver", această piesă va fi înlocuită cu "Ursul păcălit de vulpe".

Spectatorii care nu doresc să vizioneze noul spectacol și preferă returnarea contravalorii biletelor sunt rugați să solicite acest lucru la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


"Tom Degeţel" vine la Teatrul de Păpuși * În această duminică, începând cu ora 10,30, spectatorii de toate vârstele sunt așteptați la Teatrul de Păpuși "Gulliver”, la spectacolul "Tom Degețel".

Încântătoarea poveste, înțesată de aventuri și peripeții, pusă în scenă de Daniel Stanciu, se remarcă printr-o montare extrem de vie și plină de voioșie. Scenografia deosebit de sugestivă, semnată de Delia Ioaniu, oferă publicului posibilitatea de a se lăsa atât de uşor antrenat în dinamismul poveștii. Toate momentele sunt subliniate de muzica inspirată a lui Dan Bălan.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând linkul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM - Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Citit 714 ori Ultima modificare Vineri, 28 Ianuarie 2022 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.