Trei spectacole de succes la Dramatic

Trei spectacole de succes la Dramatic
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Vineri, 27 mai 2022, la ora 19:00, Teatrul Dramatic "Fani Tardini" prezintă spectacolul "Pasagerii", de Sam Bobrick, în regia conf. univ. dr. Florin Toma. Joacă absolvenții Facultății de Arte, promoția 2021: Ionuț Strat, Denisa Onisie, Mihai Păun, Alina Radu, Laurențiu Bobeică, Lavinia Eiler, Doru Ciutacu, Mihaela Godorozea și Bianca Totolici. Eroii noștri, anonimi veritabili, se întâlnesc într-o stație de autobuz oarecare din Statele Unite ale Americii. Întâlnirile lor împletesc o temă subtilă, dar profundă, care devine limpede abia în scena finală.

Sâmbătă, 28 mai 2022, de la ora 19,00, se va juca "After Love", o dramă de familie, în dramatizarea și regia lui Eugen Făt. În distribuție: Cristina Uja Neagu, Aureliu Bâtcă, Tamara Constantinescu, Dan Căpăţână, Oana Preda, Mihaela Lecca-Gorea, Alexandrina Maria Neagu, Codrin Bâtcă, Jeana Lungu. După 15 ani de căsnicie și doi copii, Maria și Andrei se află în plină criză de cuplu. Sentimentele s-au diluat, rutina și epuizarea au luat locul bucuriei și încrederii, iar divorțul pare tot mai probabil.

Duminică, 29 mai 2022, de la ora 19,00, este programat spectacolul "Rashōmon", după nuvele de Ryūnosuke Akutagawa, în adaptarea și regia lui Cătălin Vasiliu şi scenografia lui Daniel Divrician. În distribuție: Vlad Vasiliu, Flavia Călin, Cristian Gheorghe, Dan Căpăţână, Vlad Ajder, Elena Anghel și Mihai Păun. "Rashōmon" spune strania poveste a unei crime și a procesului ce i-a urmat. Un samurai a fost ucis, dar este greu de spus cine e făptașul, pentru că nicio mărturie nu seamănă cu cealaltă. Elucidarea acestui mister, deși deloc facilă, servește drept pretext pentru o dezbatere interioară mult mai profundă.

Citit 870 ori Ultima modificare Joi, 26 Mai 2022 22:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.