Două producţii gălăţene şi una din Bucureşti, la Dramatic

Două producţii gălăţene şi una din Bucureşti, la Dramatic
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Vineri, 10 iunie, de la ora 17,00, Teatrul "Arte dell’Anima" București prezintă pe scena Teatrului Dramatic "Fani Tardini" spectacolul "Carne" de Andreea Tănase, în regia lui George Zamfir. Joacă o actriţă care a primit multe premii, inclusiv la Galaţi, Andreea Bibiri, alături de Tiberiu Hărşan, Alexandra Sârbei și Cezara Petredeanu. Două femei, Eva și Ana, se trezesc pe un drum la care niciuna dintre ele nu se aștepta. Ele se confruntă cu întrebări ca: "Unde e limita dintre munca sexuală și exploatarea sexuală?" și "Ce-ai fi putut să faci altfel?", mai ales când nu există niciun semn că lucrurile ar putea să ajungă acolo. Efectele muncii sexuale și ale traficului de persoane sunt cercetate și scoase la lumină prin abordarea unor teme ca: iubirea, sexul, violența, vulnerabilitatea, trauma și vindecarea.

Sâmbătă, 11 iunie, la ora 19,00, se va juca spectacolul "Soacra cu trei nurori", după povestea cu același titlu a lui Ion Creangă, adaptarea și regia fiind semnate de Dan Mirea. Vor urca pe scenă Carmen Albu, Svetlana Friptu, Mihaela Lecca-Gorea, Aureliu Bâtcă, Cristina Uja-Neagu, Vlad Ajder, Valeria Taban, Adelin Ilie și Lică Dănilă, alături de instrumentiștii Tamara Manea, Doru Roşca, Vasile Savin și Ionuț Donose. O incursiune revigorantă în universul marelui Creangă, spectacolul ne oferă nestăvilite hohote de râs, dar și șansa de a ne analiza și înțelege ceva mai bine modelele de comportament moștenite, familia și pe noi înșine.

Duminică, 12 iunie, de la ora 19,00, este programat spectacolul "MaMe", creație colectivă, în regia lui Cristian Ban. Un spectacol tulburător, încărcat de emoție și nostalgie, "MaMe" este o creație colectivă bazată pe amintirile actorilor din distribuție și pe relațiile acestora cu mamele din viața reală. Îi veţi revedea pe Svetlana Friptu, Radu Horghidan, Ana Maria Ciucanu, Ionuț Moldoveanu, Elena Anghel, Ștefan Forir, Oana Mogoş şi Răzvan Clopoţel.

Citit 724 ori Ultima modificare Vineri, 10 Iunie 2022 11:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.