Disponibilizări la teatre?

Disponibilizări la teatre?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Vor fi concediaţi 15 la sută din artişti!”; „Ba nu, 25 la sută vor trebui să-şi caute de lucru în alte teatre”; „Directorii de teatre fac lista cu salariaţii care vor fi disponibilizaţi” - sunt zvonurile care se răspândesc cu mare viteză prin târg.

Pentru a afla cât adevăr şi câtă minciună se ascunde în asemenea alarme, am încercat să aflăm care este situaţia direct de la sursă, mai precis de la Comisia de Cultură a Consiliului Local.

Secretarul acestei comisii, consiliera PSD Daniela Artimof, ne-a declarat că un asemenea subiect legat de teatre şi posibile disponibilizări nici nu a fost amintit, nici abordat la vreo şedinţă a aleşilor.

„Deocamdată, oficial nu s-a discutat nimic despre restructurări la teatre. Ştiu că zvonuri există. Dar repet, deocamdată nu s-a discutat despre aşa ceva, mai mult, nici nu există vreun proiect de hotărâre care să vizeze reduceri de personal la teatre, sau intenţia de a fi formulat un asemenea proiect”.

„Ne dorim ca nici măcar să nu se ajungă la o asemenea problemă”, ne-a declarat Daniela Artimof, secretarul Comisiei de Cultură a Consiliului Local.

Citit 564 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.