Ateliere de lectură pentru copii, la Biblioteca "V.A. Urechia"

Ateliere de lectură pentru copii, la Biblioteca "V.A. Urechia"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În perioada 19 iulie - 30 august 2022, în fiecare zi de marți, între orele 11,00 și 12,00, copiii sunt invitați să participe la Atelierul de Lectură "Ce poți face cu o poveste", organizat la sediul central al Bibliotecii "V.A. Urechia", la etajul 1, în Sala Multimedia.

"Prin acest atelier, inițiat și organizat de bibliotecarii din secția dedicată copiilor, ne-am propus încurajarea și stimularea interesului copiilor pentru lectură, prin intermediul căreia vor descoperi diverse modalități de abordare a unui text, abilitatea de a comunica, de a citi cursiv, și fluent, cu intonație, de a interpreta un rol, putând apoi memora şi sintetiza un text. Fiecare atelier are un generic și în cadrul atelierului nu ne limităm numai la lectura de carte, organizăm citire pe roluri, dezvoltăm interacțiuni prin intermediul cărora elevii își împărtășesc din experiențele lor, emoțiile pe care le-au trăit pe parcursul lecturii și motivul alegerii cărților", spun organizatorii.

Îi așteptăm pe copii să descoperim împreună ce putem face cu o poveste în cele șase ateliere care se vor desfășura în perioada următoare: 26 iulie - "Magia cărților";  2 august - "Biblioteca distractivă"; 9 august - "Zâmbete și cărți"; 16 august -  "Ce poți face cu o poveste"; 23 august - "Lecturi alternative"; 30 august - "De ce e important să citim împreună".

Citit 1330 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iulie 2022 07:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.