„Chiriţa”, mai actuală ca oricând, jucată de elevi

„Chiriţa”, mai actuală ca oricând, jucată de elevi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Tinerii actori, elevi la diferite şcoli şi licee gălăţene, de la Teatrul Muzical "Şapte" vă aşteaptă cu mic, cu mare să-i vedeţi cum joacă în "Chiriţa", un spectacol după Vasile Alecsandri. Reprezentaţia are loc sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 18,00, în aula Universităţii "Danubius". 

"Chirița în provincie, Chirița în voiaj, în balon, în Iași, eterna Chirița, reactualizată în limbaj contemporan, într-o poveste plină de umor și comic de situații. Interpretarea de excepție a actorilor, adaptarea textului și muzica inspirată fac un spectacol la care te distrezi copios. Chirița se întoarce de la Paris, împreună cu Guliță, și îl găsește pe Bârzoi pregătit de deputăție. Musiu Șarl pătrunde în casa lor și stârnește o mulțime de întâmplări comice.

Snobismul, lipsa de educație, lipsa de morală sunt defecte ale unei generații contemporane cu Alecsandri, dar care, surprinzător și trist, sunt întâlnite în lumea de azi, în realitatea noastră", sună prezentarea de pe pagina evenimentului.

Din distribuţie fac parte adolescenți extrem de talentați: Chiriţa - Sandra Tene (Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna"), Bârzoi - Vlad Mărgărit (Școala Nr. 25), Calipsâța - Alesia Popa (Scoala Nr. 5), Musiu Șarl - Radu Decianu (Liceul Teoretic "Dunărea"), Luluța - Alexandra Picuș (Colegiul Național "Vasile Alecsandri"), Guliță - Irina Nistor (Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin").

Citit 879 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2022 21:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.