„ActFest”, la Casa de Cultură a Studenților Galați

„ActFest”, la Casa de Cultură a Studenților Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Festivalul Național Studențesc de Teatru Contemporan „ActFest”, ediția a X-a, se va desfășura în perioada 27-28 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților (CCS) Galați. La evenimentul finanțat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse participă trupele de teatru afiliate caselor de cultură studenţeşti din centrele universitare București, Brașov, Cluj-Napoca și Galați. Intrarea va fi liberă, după cum anunță organizatorul festivalului, CCS Galați.

În prima zi de festival, pe 27 octombrie 2023, sunt programate spectacolele: „Obiect zburător neidentificat”, jucată de Teatrul studenţesc „Podul”, de la CCS București, de la ora 19,00, în sala studio a CCS, și „Gâlcevile din Chioggia” - jucată de JoY ART Theatre Junior, în sala de spectacole a CCS, de la ora 19,45. De la ora 20,30, vor fi monologuri și o scenetă, tot la sala studio.

Iată și programul pentru sâmbătă: de la 18,00, spectacolul „Opt Femei”, pus în scenă de Teatrul “Stop-Cadru”, CCS Cluj-Napoca, de la 18,45 - serie de monologuri, de la 19,15 - spectacolul „Hotelul celor două lumi” al Teatrului studenţesc „Bacteria H”, aparținând CCS Brașov. Gala de premiere va avea loc la ora 20,30.

Citit 1187 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Octombrie 2023 13:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.