Atelierele poetei Angela Baciu

Atelierele poetei Angela Baciu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poeta şi publicista Angela Baciu a iniţiat pe cont propriu un proiect care se va desfăşura pe un an de zile şi care este menit să promoveze în şcolile din tot judeţul valorile culturale gălăţene.

„Acest proiect pune cultura în centrul vieţii oraşului şi caută în ea inspiraţie, tinere talente, implicare, interculturalizare, comunicare. Voi încerca să descopăr şi să încurajez tinerele talente. Să le ofer îndrumare.

În acelaşi timp urmăresc să le dezvolt dorinţa de lectură, prin promovarea valorilor literare româneşti în contextul celor europene. Orice şcoală, orfelinat, organizaţie de tineret poate conta pe prezenţa mea la o asemenea acţiune, cu condiţia să mă anunţe din timp, pentru a putea face programarea”, ne lămureşte poeta în ce constă activitatea acestor „ateliere”.

Săptămâna trecută, Angela Baciu s-a aflat printre elevii Şcolii de la Cuza Vodă. Pe 30 ianuarie, se va afla la Şcoala „M.Eminescu”.

Programările le puteţi face discutând direct cu poeta la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1035 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.