Consursul de eseuri „Mama-chip de icoană”, ediţia a II-a. Până pe 25 mai, aşteptăm lucrările la redacţie!

Consursul de eseuri „Mama-chip de icoană”, ediţia a II-a. Până pe 25 mai, aşteptăm lucrările la redacţie!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Concursul de eseuri „Mama - chip de icoană”, ediţia a II-a, lansat de Trustul de Presă „Dunărea de Jos”, prin cotidianul „Viaţa liberă” oferă tinerilor liceeni şansa de a câştiga experienţă în domeniul gazetăriei. Plus unul dintre premiile acordate de SC ALCOPY BIROTICA SRL, care constă (la Premiul I) într-o tabletă Smailo Web Energy 8 GB Android 4.0, în valoare de 500 lei şi publicarea eseului (sau a portretului) în Viaţa liberă. Câştigătorul Premiului II va primi o imprimantă multifuncţională Canon Pixma MX395 (300 lei), iar la Premiul III - un set de tastatură şi mouse wireless Microsoft - cameră web Microsoft LifeCam VX-800, în valoare de 200 lei. Se adaugă diplome, cărţi de literatură şi spiritualitate românească, oferite de Organizator.

Parteneri sunt Biblioteca „V.A. Urechia” şi Filiala Galaţi a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România. Concursul de creaţie se adresează liceenilor de clasele a IX şi a XII-a din toate liceele şi şcolile judeţului Galaţi, iar vârsta minimă a participanţilor trebuie să fie de 14 ani.

Lucrările trebuie să ilustreze chipul spiritual al mamei, prietenei, învăţătoarei, al celei mai dragi fiinţe din viaţa noastră. Redactarea textului trebuie să respecte indicaţiile bibliografice pe maximul 550-600 cuvinte, redactate în arial 14. Eseurile vor fi trimise pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., dar şi prin Poşta Română.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului obţineţi accesând pagina de web www.viata-libera.ro.

Citit 1014 ori Ultima modificare Marți, 30 Aprilie 2013 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.