"La frontiera loialităţii", cu col. (r) Didel Bădărău/ Carte despre viaţa unui poliţist de frontieră
Foto: Foto: Sonia Baciu

"La frontiera loialităţii", cu col. (r) Didel Bădărău/ Carte despre viaţa unui poliţist de frontieră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi membri ai Asociaţiei "Galaţi, oraşul meu" au dat naştere unui nou proiect - miercuri a fost lansată cartea "La frontiera loialităţii", un interviu cu col. (r) Didel Bădărău, realizat de Angela Ribinciuc. Cartea îşi propune să reprezinte un document care oferă răspunsuri cu privire la viaţa unui poliţist de frontieră, întrucât col. (r) Didel Bădărău a condus, în perioada 2003-2011, Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră.

"Am pregătit o carte pe care domnul Didel Bădărău şi-a dorit-o de ceva vreme şi îi mulţumesc că m-a ales pe mine să o scriu. A fost o onoare, o bucurie şi o mare plăcere să-l ascult, pentru că, aşa cum bine ştiţi, e un foarte bun povestitor", a spus, la lansare, Angela Ribinciuc, autoarea interviului.

În paginile cărţii se vor regăsi numeroase lucruri interesante cu privire la întâmplările la care a luat parte col. (r) Didel Bădărău de-a lungul perioadei petrecute în lumea Poliţiei de Frontieră, iar concluzia la care a ajuns Angela Ribinciuc este că, dacă "mai mulţi oameni ar fi atât de deschişi, atunci ar fi mai puţine legende pe seama poliţiştilor".

"E o onoare pentru mine că vă aflaţi astăzi aici, la lansarea cărţii. Cartea este una controversată, pentru că, într-adevăr, când te apuci să scrii ceva, vezi lumea în felul în care o percepi tu, dar cu siguranţă alţii o percep în alt mod. Cartea va fi citită de către poliţiştii de frontieră şi nu numai”, a spus col. (r) Didel Bădărău.

Citeşte şi: Prima ACTIVITATE la Grădina Senzorială/ O experienţă menită să ELIMINE STRESUL (FOTO)

Citit 1480 ori Ultima modificare Joi, 10 Iulie 2014 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.