Ocolul sponsorului în 3,14 zile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

(către domnul Iulian, singurul meu finanţator pentru cartea "Copilăria cu flămânde")

Beau pe registru, fumez pe registru;/ în registru mă simt ca peştele în apă;/ am datorii la o frumoasă, la două frumoase,/ la toate frumoasele fără verbul… ("îmi scapă").

Una îmi dă foc la ţigara de împrumut,/ alta îmi dă ţigară la focul pe care îl am/ de pe vremea când Infernul era la început/ şi pe Dante îl durea în pălăria lui Omar Khayyam.

Nişte nebuni mă scrutează plictisiţi, ca pe un pion;/ parcă le-am luat regina la cine ştie ce…Ah!/ parcă le-am furat nevasta la plimbare, la cozerie!/…Pot să stea liniştiţi, eu nu cunosc decât şah!

Doar a spus că mă las de toate, mai ales de nimic!/…Uite-aşa, să intru în rând cu lumea asta de pluş/ sau de mucava sau de ce vreţi dumneavoastră/ când staţi la geam şi vă zgâiţi la corcoduş!

Vine un prieten la care am plecat şi n-am ajuns/ nici după o lună, nici după un an…după atâta absenţă,/ mă apostrofează: nu-ţi este ruşine obrazului,/ domnule Harababură, să trăieşti la fără frecvenţă?

Ehehei, doamnelor şi domnilor, bomba cu poezitroni/ - cum zicea poetul Ioanid Romanescu - a trecut de Nistru,/ a trecut de Himalaya, a trecut de Dumnezeu!/…Sunt re/luat cu dragoste şi migală în registru!

Citit 422 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.