Maica de la Adam va binecuvânta Cetatea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Miercuri îi va însoţi pe creştinii de la bisericile „Sfânta Ana” şi  "Sfinţii Daniil Sihastru  şi Iacob Hozevitul" *

Pelerinajul Icoanei Maicii Domnului de la Adam prin satele din judeţul nostru a scos din amorţeală aşezările noastre, cu oameni necăjiţi, aflaţi sub vremi.

„Abia aştept să ajungă şi la Galaţi Icoana Maicii Domnului, ne spunea ieri doamna Florentina Vatră. Nu prea pot să-mi permit să merg la Mănăstirea Adam, dar sunt bucuroasă că vine Maica la Galaţi. Cu sărăcia asta nu mai reuşim să mergem nicăieri...”

Luni, Sfântul Odor de la Adam, cel aducător de multe bucurii, a binecuvântat aşezările din localităţile Chiraftei, Folteşti şi Frumuşiţa. În mijlocul creştinilor, Preacurata noastră Maică a  adus pace în sufletul oamenilor, liniştea mult căutată de creştinul zilelor noastre mult prea preocupat de cele lumeşti.

Astă seară, Icoana Făcătoare de Minuni de la Adam va ajunge în mijlocul gălăţenilor şi va fi aşteptată cu cântări de laudă la Biserica „Precista” din Galaţi, în jurul orei 18.30-19.00. Aici, părintele Eugen Buruiană, protopop de Galaţi, părintele Ion Dobre, alţi preoţi din Protopopiatul Galaţi, inclusiv maicile de la Adam care însoţesc Sfânta Icoană vor înălţa rugă pentru pacea comunităţii de la Dunărea de Jos, pentru zile mai bune şi pentru o viaţă demnă de adevăraţi creştini.

Miercuri, de la primele ore ale dimineţii, Maica Născătoare de Dumnezeu va lumina parohiile „Sfânta Ana”, unde preot paroh este părintele Ion Jalbă şi la „Sfinţii Daniil Sihastru şi Ioan Iacob Hozevitul”, unde slujeşte paroh Gabiel Mitu.

Citit 516 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.