"Tom Degeţel", un spectacol vesel

"Tom Degeţel", un spectacol vesel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, 30 aprilie, începând cu ora 10,30, în sala mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, trupa Teatrului de Păpuşi „Gulliver” îi va încânta pe micuţi cu un spectacol plin de haz şi nerv - „Tom Degeţel”, pus în scenă de Daniel Stanciu. Scenografia foarte sugestivă, semnată de către Delia Ioaniu, le dă spectatorilor posibilitatea de a se lăsa uşor antrenaţi în acţiunea ale cărei momente sunt frumos subliniate de muzica inspirată a lui Dan Bălan. Spectatorii, mici şi mari, sunt captivaţi şi prinşi în vârtejul minunatelor aventuri ale unui personaj cunoscut în lumea întreagă.

După un debut încununat de succes pe scena Festivalului „Gulliver”, unde a câştigat, la ediţia din 2005, Premiul special al juriului, frumoasa poveste a lui Tom Degeţel, montată de teatrul gălăţean, nu numai că a cucerit sufragiile publicului din România, dar a făcut aproape 10.000 de spectatori în doar şapte zile, într-un turneu efectuat în 2007, de trupa teatrului, la Istanbul, Bilecik şi Eskişehir, în Turcia.

Din distribuţie fac parte actorii: Vlad Ajder, Gina Geru, Elena Marin, Eduard Sişu, Rodica Panu, Marian Sterian, Nicole Lungu, Mircea Vâjâianu şi Aurelian Iorga. Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Citit 2684 ori Ultima modificare Vineri, 28 Aprilie 2017 00:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.