Trei lansări la Salonul literar AXIS LIBRI

Trei lansări la Salonul literar AXIS LIBRI
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, 27 aprilie, de la ora 17,00, Salonul Literar "Axis libri", de la Biblioteca "V.A. Urechia", ne oferă lansarea cărţilor a trei autori de proză şi poezie. Este vorba despre romanul de aventuri "Singur împotriva oceanului", al lupului de mare constănţean Constantin Costache. "Romanul, bine construit, captivant, nu-l lasă nicio clipă pe cititor să se plictisească. Autorul cunoaşte ca puţini alţi scriitori viaţa pe vapor (fiind navigator) şi are, în acelaşi timp, un remarcabil talent literar. Scenariştii de la Hollywod l-ar putea invidia pentru inventivitatea sa narativă şi aptitudinea de a crea momente de emoţie maximă" (Alex Ştefănescu).

"În dialog cu al treilea" este volumul de versuri al gălăţeanului Leonard Matei, scris cu curaj, eleganță şi tandreţe, poetul de la Cenaclul "Noduri şi Semne" fiind un reprezentant remarcabil al poeziei tinere.

Camelia Iuliana Radu, din Ploieşti, prezintă volumele de poezie "Caietul roşu" şi "Desaparecida". Poeta a publicat şi "Oman", primul volum de poezie din lume scris de un poet străin "inspirat integral de spațiul cultural omanez". A participat la expoziţii de grafică în ţară şi este redactor cultural la mai multe publicaţii.

Întâlnirea va fi moderată de scriitorul Theodor Parapiru şi de managerul bibliotecii, Zanfir Ilie.

Citit 2202 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Aprilie 2017 18:45

1 comentariu

 • postat de Vasile Lepadatu
  Sâmbătă, 29 Aprilie 2017 17:48
  Ce inseamna moderate ...Ca la "securitate "? Nu se admit obscenitati si atacuri virulente la persoana insa nimeni nu poate interzice libertatea de exprimare a opiniilor personale ale participantilor .Fiecare, dupa cate stie si a invatat, poate sa participe la aceste ..."convorbiri "pe teme de teorie si practica literara .
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.