Banksy vinde 50 de lucrări unice în sprijinul Ucrainei

Banksy vinde 50 de lucrări unice în sprijinul Ucrainei
Foto Instagram
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Artistul stradal de renume mondial Banksy vinde 50 dintre lucrările sale în sprijinul Ucrainei. Printuri ale picturilor lui Banksy au fost expuse pe site-ul „Legacy Of War”. 

Artistul va direcționa încasările către nevoile unei organizații care-i ajută pe ucraineni, în mare parte categorii defavorizate ale populației. „Am făcut 50 de astfel de șabloane, iar toate veniturile vor fi donate prietenilor noștri din Ucraina”, a scris artistul, pe Instagram.

Fiecare print costă 5.000 de lire sterline, iar un client poate cumpăra o singură lucrare semnată de Banksy. Fiecare imprimeu este unic și a fost decupat cu un tăietor de pizza. Prin urmare, imaginile pot diferi de cele originale.

Fondurile strânse din vânzarea acestor produse printate vor fi folosite pentru achiziționarea imediată de ambulanțe și vehicule de sprijin, generatoare, încălzitoare pe gaz și pe energie solară, care sunt necesare în Donbas pentru a continua evacuarea persoanelor cu handicap, a celor în vârstă și a persoanelor rănite.

Lucrările lui Banksy vor putea fi cumpărate de pe site-ul organizației „Legacy Of War” până vineri, 16 decembrie 2022.

Citit 831 ori Ultima modificare Joi, 18 Ianuarie 2024 02:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.