Un copil român și iubita lui, în vârstă de 13 ani, distrug mașini în Austria

Un copil român și iubita lui, în vârstă de 13 ani, distrug mașini în Austria
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Doi copii, dintre care unul român, în vârstă de doar 13 ani, sunt protagoniști în mai multe jafuri, unele chiar violente, în Austria. Deși au fost prinși de polițiști de curând, oamenii legii n-au putut să le facă nimic pentru că au mai puțin de 14 ani, scrie presa austriacă, potrivit "Libertatea"

Conform sursei citate, timp de săptămâni întregi, un grup de adolescenți, majoritatea cu vârsta de cel puțin 13 ani, ține poliția, îngrijitorii din centrul unde locuiesc și publicul în suspans. Au jefuit mai mulți adulți, au furat și au distrus taxiuri și alte mașini, însă pentru că vinovații au încă sub 14 ani, mâinile autorităților sunt legate, iar supraveghetorii unei unități sociale în care locuiesc sunt aparent depășiți de situație.

De asemenea, băiatul român în vârstă de 13 ani, iubita lui de aceeași vârstă și un tânăr de 17 ani, dar nu cel care a ars o mașină de poliție în Linz în urmă cu câteva săptămâni, au furat o camionetă în Klaffer am Hochficht, miercuri.

Ei au condus vehiculul prin mai multe zone ale Austriei Superioare, toată noaptea, parcurgând câteva sute de kilometri. Joi, au parcat mașina într-o pădure din Wimberg, au distrus-o și au vrut să-i dea foc. Puțin mai târziu, cei trei au fost ridicați de polițiști, în Linz.

Pe 7 noiembrie, băiatul român și iubita lui, alături de un alt băiat de 13 ani, austriac, au furat mașina unui taximetrist în vârstă de 72 de ani pe care l-au lovit violent și l-au amenințat cu moartea. Au mers cu autovehiculul mai mulți kilometri, apoi l-au abandonat, înainte de... 

Citește întregul articol AICI

 
Citit 1430 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Decembrie 2022 12:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.