Un rus costumat în Moş Crăciun a căzut 50 de metri în gol

Un rus costumat în Moş Crăciun a căzut 50 de metri în gol
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un bărbat care purta un costum de Moş Crăciun a murit după ce a căzut de la peste 20 de etaje, în timp ce escalada faţada imobilului în care locuia, la Celiabinsk, în Rusia, sub privirile familiilor care locuiau în clădire, inclusiv soţia şi copiii lui, reunite de sărbători, relatează The Independent şi New York Post, citate de Hotnews.

Bărbatul, un căţărător experimentat, a făcut această cascadorie în complicitate cu societatea care deţine locuinţele, pentru a-i impresiona pe copiii din imobil, scrie News.ro. El a urcat pe acoperişul clădirii şi a instalat un sistem de corzi care să-i permită să coboare din etaj în etaj. Din nefericire, după ce a început să coboare, una dintre corzi s-a desprins, iar bărbatul a căzut în gol.

Bărbatul costumat în Moș Crăciun a căzut de la o înălţime de peste 20 de etaje, aproximativ 50 de metri, în afara razei vizuale a persoanelor prezente. Acestea nu au înţeles, de altfel, imediat, că tocmai s-a produs o dramă.

"Până în ultimul moment, am crezut că era un fel de păpuşă, că era o glumă", a declarat un vecin, citat de Independent.

În urma acestei seri traumatizante, societatea care administrează clădirea şi care a organizat evenimentul şi-a prezentat scuze locuitorilor imobilului.

Citit 572 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Decembrie 2023 15:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.