Trupul lui Navalnîi, ascuns de autorități

Trupul lui Navalnîi, ascuns de autorități
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Aliaţii liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, decedat în circumstanţe suspecte vinerea trecută într-o colonie penitenciară dincolo de Cercul Polar, au lansat o campanie pentru ca autorităţile să-i predea trupul cât mai repede posibil familiei sale.

Liudmila Navalnaia, mama liderului opoziţiei ruse, a acuzat joi autorităţile că au ameninţat-o şi că vor să-i îngroape fiul în secret pentru ca susţinătorii lui Aleksei Navalnîi să nu-şi poată lua rămas-bun de la cel considerat "inamicul nr.1 al preşedintelui Vladimir Putin". "În prezenţa mea, ei primesc ordine de la Kremlin sau de la aparatul central al Comitetului de anchetă (instituţia judiciară din Rusia însărcinată cu anchetarea delictelor cele mai grave). Ei vor ca totul să se facă în secret, fără o ceremonie de adio. Vor să mă ducă la marginea cimitirului, la un mormânt proaspăt şi să spună: «Aici zace fiul tă»!”, a spus ea într-o înregistrare video postată joi seară pe canalul Telegram al echipei lui Navalnîi.

Liudmila Navalnaia a declarat: "Nu sunt de acord cu aceasta. Vreau ca voi, cei care l-aţi iubit pe Aleksei, pentru care moartea sa a fost o tragedie personală, să aveţi ocazia de a vă lua rămas-bun de la el".

Citit 341 ori Ultima modificare Vineri, 23 Februarie 2024 16:36

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Das
    Vineri, 23 Februarie 2024 18:52
    89.137.137.***
    Daca e moarte din cauze naturale cum declara ticalosii atunci de ce nu se da trupul inapoi? Sa se dea ca sa descoperim si noi leziunile, loviturile, otrava din corp ! Sa se faca autopsia de catre Germania si USA!
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.