Un fost campion de kickboxing, supranumit „eroul din Koln”. Ce a făcut în NOAPTEA AGRESIUNILOR, dar şi ce i-a făcut poliţia lui VEZI AICI

Un fost campion de kickboxing, supranumit „eroul din Koln”. Ce a făcut în NOAPTEA AGRESIUNILOR, dar şi ce i-a făcut poliţia lui VEZI AICI
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un fost campion de kickboxing a devenit „eroul din Koln”, după ce, în noaptea de Revelion, a snopit în bătaie patru arabi „beţi”, care agresau două fete, potrivit dailymail.co.uk. Ivan Jurcevic, în vârstă de 44 de ani, lucrează ca uşier la un hotel din Koln şi se afla la muncă, în seara de Revelion, când o mie de arabi şi nord-africani au agresat sexual şi jefuit 500 de femei.

Din senin, două fete l-au abordat, implorându-l să le ajute, deoarece sunt urmărite de o gaşcă de agresori sexuali.

„Erau patru tineri, vorbeau în arabă. Mi-au zis să nu mă bag, deoarece erau fetele lor. Fetele păreau că lucrează într-o bancă, erau îmbrăcate în blugi şi haine groase, nimic provocator. Erau înspăimântate. Le-am zis să stea în spatele meu. Cel mai guraliv dintre arabi m-a ameninţat cu o sticlă, aşa că l-am lovit. Altul a vrut să mă atace, aşa că l-am lovit şi pe el. Liderul a făcut un semn la gât, prin care îmi transmitea că va reveni să mă omoare. Nu m-am speriat, iar ei au plecat”, a povestit uriaşul, care are o înălţime de 2,13 m şi o greutate de 130 kg.

Fostul membru al comandoului armatei croate s-a numărat însă printre cei arestaţi duminică, în urma manifestaţiilor de pe străzile din Koln. Ivan Jurcevic se alăturase unui grup de bărbaţi, gata să le apere pe femeile din Koln care cad victimă agresorilor sexuali, proveniţi din rândul imigranţilor. Duminică seară, centrul oraşului german a devenit scena de desfăşurare a „miliţiei civile” şi şase imigranţi nevinovaţi au fost atacaţi.

Mai mult de 1.000 de bărbaţi, majoritatea de origine nord-africană sau arabă, au atacat femei în acea noapte în Germania. Potrivit presei, peste 600 de femei susţin că au fost molestate în noaptea de Revelion în Koln şi în alte oraşe germane. Noaptea de violenţă a dus la proteste de extremă dreaptă şi violenţe în această ţară. Mai multe detalii pot fi citite şi pe gandul.info (CLICK AICI)

Citit 7188 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Ianuarie 2016 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.